Renate Voetstra - Schrijver

 Agenda

Interactieve lezing 'Overtuigingen: bewust gekozen of aangenomen?'

 Overtuigingen geven richting aan ons leven, maar zijn we ons hier altijd van bewust hoe dit invloed heeft op ons gedrag en de keuzes die we maken? Wat voor een ideeën heb je bijvoorbeeld over jezelf? Dat bepaalt waar jij de focus op legt. Heb je het idee dat je dom bent, dan zal daar de aandacht naartoe gaan. Is deze overtuiging wel werkelijk waar of heb je deze aangenomen om in een bepaalde situatie van je leven met datgene om te gaan wat er toen was? Je kunt je bewust worden van oude overtuigingen die niet meer werkzaam voor je zijn en deze opruimen. Dat kan voor mooie veranderingen zorgen in je leven. Tijdens deze avond word je je bewuster hoe overtuigingen werken in je systeem en je er zelf leiding over kan nemen.

Wanneer? Donderdag 9 maart 2023 van 19.30 tot 21.30 uur.
Locatie: Vedanta centrum voor bewustzijnsontwikkeling Molenplein 7a Hardenberg
Bijdrage: €10,00 inclusief koffie/thee
Maximaal 10 deelnemers 
Training Chetana (bewust zelfmanagement en communicatie)

Een 8 daagse ervaringsgerichte training waarbij je een stevig fundement creëert voor de dingen die je wilt doen en bereiken in je leven zoals in relaties met o.a. partner, kinderen, collega's, je werk/beroep en de mensen waar je mee of voor werkt. Het geeft dat je makkeljker op een voor jou natuurlijke manier, je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen op een liefdevolle manier.
Deze training brengt je opnieuw in contact met het waarnemingskanaal in jezelf, waardoor de fysieke wereld op een nieuwe manier gevoeld en ervaren kan worden. Je wordt je bewust van de verschillende niveaus van uitwisseling in communicatie met anderen, zowel de letterlijke als de onzichtbare, telepatische communicatie. Door bewust te worden van de krachtige invloed daarvan op gedrag en ervaringen in het dagelijkse leven, wordt duidelijker welke positie jijzelf daarbij in kunt nemen. Communicatie verloopt soepeler voor jezelf en voor de ander, omdat het inzicht geeft in "wat van jouw is" en "wat van de ander".

Belangrijke thema's zijn:
*Het onderzoek naar bewuste en onbewuste ideeën en overtuigingen. *De kracht van je aandacht. *Ervaren en afstemmen. *Transformeren. *Intenties. *Identiteiten. *Het belang van doelen. *Ambivalente gevoelens vrijmaken.

*De data: 1e weekend 24-25-26 maart 2023 2e weekend 14-15-16 april 2023, 3e weekend 13 en 14 Mei 2023.
*Tijd: de eerste 2 weekenden beginnen vrijdagmorgen om 9.30 uur, het laatste weekend zaterdagmorgen om 9.30 uur. De andere dagen beginnen om 8.30 uur. De dagen eindigen rond 18.30 uur en zondag om 17.00 uur.
*Bijdrage: 995,00 euro. Dit is inclusief: lesmateriaal, koffie/thee en lunch.
*Locatie: Molenplein 7a Hardenberg
Voor meer informatie neem contact op 06 11266525 of info@bewustvedanta.nl

 E-mailen
Map
LinkedIn