Renate Voetstra - Schrijver

 
Geschreven door Renate Voetstra


Terug naar overzicht

19-12-2019

Volg je hart

Hoe vaak zeggen we dit tegen elkaar zonder eigenlijk bewust te zijn wat dit werkelijk betekent? Het lijkt zo makkelijk om te doen, maar is het ook zo of heb je er moed voor nodig?
Je verlangens kunnen duidelijk zijn en je kunt blijven dromen over hoe het zou kunnen zijn als....Er gebeurt dan niets en het blijft bij dromen. Wat heb jij ervoor over om jouw dromen te realiseren? Wat doe je ermee?
 Misschien zie je anderen het wel doen en lijkt het alsof het ze makkelijk af gaat. 'Waarom hij of zij wel en jij niet?' Op dat moment ben je vergeten dat je zelf ook de keuze hebt om het wel of niet te doen. En zie je niet wat de ander allemaal gedaan of gelaten heeft om het te bereiken.
 Jij hebt de leiding en geeft richting. Het kan betekenen dat je een andere route op gaat waarvan je niet weet hoe dit verder verloopt. Alle oude handvaten werken dan niet meer en alle 'zekerheden' lijken weg te vallen. Je beweegt je niet meer mee op de oude vertrouwde banen.
 Niets is momenteel in deze wereld ‘zeker’. Alles is in beweging en in ontwikkeling. Als je denkt dat je weet hoe het allemaal in elkaar steekt, dan kan het zo weer anders zijn. De wereld veranderd of je dit nu leuk vindt of niet. Het gebeurd.
 Het verleden heeft je gebracht tot hier, het heden weet je nog niet hoe deze vorm krijgt. Het enige wat je weet is hoe de dingen ‘nu’ voor je zijn en van daaruit kun je keuzes maken en richting geven. Je doelen kunnen helder zijn, maar hoe je deze bereikt kan op verschillende manieren plaats vinden. Dat maakt het spannend in het leven. Niets staat vast.
 Hoe ga jij om met veranderingen? Kun je mee bewegen in wat deze tijd van je vraagt of wil je koste wat kost het ‘oude’ vasthouden, omdat je het gevoel hebt dat dit je ‘veiligheid’ biedt? Wat het ook is, niets is hierin goed of fout, want het is jouw proces en dat mag jij op je geheel eigen wijze doen.

 Wat je ook besluit, ik wens je toe dat je luistert naar de verlangens in je hart en liefdevolle kuezes maakt die goed voor jou zijn. Als je daarbij moed nodig hebt, dan wens ik je bij deze toe.
 De liefdevolle veranderingen op aarde hoeven we op dit moment van onze wereldleiders niet te verwachten, maar laten we in het klein beginnen bij onszelf. Kleine dromen, verlangens of ideeën die gerealiseerd worden, kunnen grote veranderingen teweeg brengen.

Ik wens je liefdevolle feestdagen toe!

Renate Voetstra
Intuïtief Begeleider - schrijverTerug naar overzicht


E-mailen
Map
LinkedIn