Renate Voetstra - Schrijver

 Achtergrond informatie Boek Koningskind

'Ik weet dat het leven jou ooit weer zal vinden... ...tot dan zal het jou missen'

Koningskind is een verhaal wat gebasseerd is op het waargebeurde verhaal van Renate Voetstra. Na de dood van haar partner Peter maakte ze wonderlijke dingen mee waarbij ze constant bevestigd werd dat er 'meer' is tussen hemel en aarde. Ze wilde hier alles over weten en ging op onderzoek uit. Peter liet haar zien dat hij aan de 'andere kant' ook een ontwikkeling doormaakte om 'los' te komen van het aardse bestaan. Wij denken vaak dat wanneer iemand sterft de ontwikkeling stopt, dat we dan pas echt rust hebben. Peter liet Renate een andere kant daarvan zien. Hij had een geheim meegenomen en nu hij aan de 'andere kant' was kon hij daar niets meer aan doen. De mensen die hij daarvoor wilde spreken 'luisterden' niet of 'zagen' hem niet. Hij werd creatief in het laten weten dat hij er nog was en had daar zichtbaar lol in. Hij gebruikte veren, speelde met lampen, de elektrische tandenborstel en er verschenen opvallende energiebollen op foto's. Renate kwam in Venezuala in het bezit van bovenstaand biljet en 'wist' dat Peter dit had aangestuurd omdat zij de tekst hiervan moest lezen. Zijn signalen werden alleen 'opgevangen' door mensen die daar 'open' voor stonden, deze konden ontvangen. Peter liet Renate zien dat het belangrijk werk is om mensen bewust te maken dat na de dood de ontwikkeling door gaat. Dat wanneer er onverwerkte trauma's zijn of onuitgesproken ruzie's deze niet ineens 'weg' zijn als je dood bent.

Renate geeft lezingen over bovenstaand onderwerp waarbij ruimte is om vragen te stellen. Ze heeft een grote knowhow over de "Twilight Zone", het gebied tussen hemel en aarde. Door voorbeelden uit haar eigen leven te delen kan ze datgene wat 'onstoffelijk' is op een begrijpelijke manier vertalen.


 


Madelief en Joris genieten van het leven totdat er bij Joris kanker wordt ontdekt. Alles komt op z'n kop te staan. Ze worden heen en weer geslingerd van hoop naar wanhoop en van van blijdschap naar verdriet. Als Joris na anderhalf jaar vechten hoort dat de kanker in zijn hart terecht is gekomen, sterft hij een week later. Voor zijn overlijden maken Madelief en Joris een afspraak dat hij aan haar zal laten weten hoe het met hem gaat als hij er niet meer is. Madelief heeft altijd het gevoel gehad dat er "meer" is tussen hemel en aarde. Gelijk na zijn overlijden ontvangt Madelief allerlei tekens van Joris en ze blijft dan ook geloven dat de afspraak uitkomt. Maar dan ontdekt ze een geheim die Joris heeft meegenomen en ze blijft verward en met allerlei vragen achter.

Paperback ISBN 978-90-821984-0-92

264 pagina's

€17,95(verzendkosten NL €1,95)

E-book ISBN 978-90-821984-0-16

Pagina's afhankelijk van e-reader.

€11,99

                                                                              
E-mailen
Map
LinkedIn