Renate Voetstra - Schrijver

 Over Renate

 

Renate Voetstra (1977) groeide tot haar elfde jaar op in Heino, daarna verhuisde ze naar het schippersinternaat in Zwolle. Toen ze achttien was ging ze op kamers in Zwolle. Ze woont nu nog steeds in deze Hanzestad samen met haar partner Jan, zoon Sven(9) en dochter Jolijn(4).

Ze werkte tien jaar op een kinderdagverblijf en studeerde daarnaast af in Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

In 2005 overleed haar toenmalige partner Peter aan botkanker na een ziekteproces van anderhalf jaar. Voordat hij stierf maakten ze samen de afspraak dat hij aan haar zou laten weten hoe het met hem gaat als hij 'aan de andere kant' is. Renate heeft haar hele leven gevoeld dat er 'meer' is na de dood en wilde een stoffelijk bewijs, zodat ze nooit meer kon twijfelen aan wat ze 'voelde', 'wist' en 'zag'. Toen na zijn dood deze afspraak daadwerkelijk uit kwam veranderde dit haar leven. Ze ontdekte dat ze 'fijngevoelig' is, wat men ook wel hooggevoelig noemt. Dit betekent dat ze gevoelig is voor energieën, gedachten, gevoelens, emoties en sferen. Je kunt deze onbewust 'oppikken' vanuit je omgeving en hier naar handelen. Ze behoren bij het vier dimensionale. Je kunt het niet pakken, maar het is er wel. Ze wilde graag het vierdimensionale begrijpelijk maken en naar het driedimensionale brengen. Ze wilde alles weten over hoe 'energie' werkt. Hoe zit dat in elkaar als je sterft? Hoe is het mogelijk dat we dan kunnen communiceren met elkaar? In wat voor een vorm 'reist' de overledene? Ze wilde antwoorden. Ze ontwikkelde zich verder door cursussen, trainingen en opleidingen te volgen en breidde stap voor stap haar bewustzijn uit.

Ze wist dat wanneer zij deze vragen had, er vast meer mensen moesten zijn met deze vragen en dit wilde ze graag delen.

In 2009 startte ze praktijk Vedanta. (www.bewustvedanta.nl) Ze begeleidt mensen bij groei- en ontwikkelingsprocessen, zowel individueel als in groepsverband. Vedanta is een praktijk voor bewustzijnsontwikkeling waar individuele begeleiding, energielezingen, de cursussen Intuïtief Ontwikkelen, Training Chetana (bewust zelfmanagement en communicatie) en de opleiding Intuïtief Begeleiden aangeboden worden. Dit in samenwerking met anderen.

In 2014 publiceerde Renate het boek Koningskind en werkt momenteel aan haar tweede boek.
E-mailen
Map
LinkedIn